fbpx

Work goes happy

Sanna Koskela

Tilaa Asiantuntija

Sanna Koskela

Motto: ”Mahdoton on vain mielipide”

Sannasta on sanottu, että hän on lämmin ja läsnäoleva ihminen, joka luo valoa ja inspiraatiota ympärilleen. Hän on intohimoinen työlleen ja silminnähden syttyy, kun pääsee keskustelemaan mielen toiminnasta ja vuorovaikutuksesta. Hän on rento, vakuuttava, iloinen, miellyttävä puhuja ja tahattoman tilannekomiikan mestari. Hänen koulutuksensa oivalluttavat, viihdyttävät ja inspiroivat.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Sanna on mentaalivalmentaja ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja. Ihmiset ja ihmisten ymmärtäminen ovat hänen suurin mielenkiinnon kohde. Mentaalivalmennuksessa hän on erikoistunut työelämän mentaalisiin taitoihin ja mielen työssäjaksamiseen. Työelämä on muuttunut lyhyessä ajassa siten, että työn kuormittavuus kohdistuu erityisesti mieleen. Tämän seurauksena uupumus, masennus, keskittymisen ongelmat, univaikeudet ja muistin pätkiminen ovat yleistyneet merkittävästi. Kehittämällä mentaalisia taitoja pystytään paremmin vastaamaan työelämän vaatimuksiin ilman, että työntekijät uupuvat.

Mentaalivalmentajana Sanna työskentelee samalla tavalla kuin urheiluvalmentaja. Urheiluvalmentaja auttaa asiakasta parantamaan fyysistä suorituskykyä ja mentaalivalmentaja henkistä suorituskykyä. Mentaalivalmennus ei ole terapiaa, vaan mielen kapasiteetin kehittämistä.

Vuorovaikutustaitojen kouluttajana Sanna on erikoistunut kehonkieleen ja sanattomaan viestintään. Sanat ovat vain noin 5 % tiedosta, joka välittyy vuorovaikutustilanteessa, joten sanoilla ei suinkaan tehdä sitä suurinta vaikutusta. Sanna uskoo, että onnistuneessa vaikuttamisessa huomion pitää aina olla ”siinä toisessa” ihmisessä. Täytyy pystyä sukeltamaan keskustelukumppanin mielen maailmaan, jotta voi aidosti ymmärtää häntä ja se ei onnistu vain kuuntelemalla sanoja. Täytyy nähdä ja aistia myös sanaton tieto (95 %). Ralph Waldo Emerson on sanonut ”En kuule mitä sanot, koska se mitä olet, huutaa niin kovaa” ja se on Sannan mielestä ihan vissusti-just-noin.

Sanna työskentelee pääasiallisesti kouluttajana yrityksissä. Lisäksi hän työskentelee urheiluseurojen mentaalivalmentajana ja hänellä on myös yksityisvastaanottoa Kouvolassa yksilövalmennuksia varten.

Luentojen ja valmennusten aiheita:

  • Työelämän mentaaliset taidot
  • Palautuminen ja mielen työssäjaksaminen
  • Työyhteisön sisäinen vuorovaikutus
  • Lopeta se myyminen! -myyntikoulutus myyjille
  • Esimies ja vuorovaikutus
  • Henkilö- ja työyhteisöprofiilit DiSC

Kaikki koulutukset voidaan järjestää livenä tai etänä.