fbpx

Work goes happy

Saana Lumiauer

Tilaa Asiantuntija

Saana Lumiauer

Saana rakentaa siltoja ihmisten välille, kun yhteydet ovat katkenneet. Yhteys rakentuu autenttisen vuorovaikutuksen avulla, jossa yhdistyvät NVC (Nonviolent Communication), yhteyttä lisäävät harjoitukset sekä aito läsnäolo.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Kun aito yhteys saavutetaan, totuus tulee esiin ja turhat muurit ihmisten välillä purkautuvat. Avoimuuden ja läsnäolon tilassa voimme vastaanottaa toistemme kokemusmaailmat tarvetta muuttaa niissä mitään.

Saanan valmennuksissa palataan takaisin kadotetun ihmisyyden äärelle. Hän antaa konkreettisia välineitä haastavienkin vuorovaikutustilanteiden purkamiseen ja opettaa aitoa kuuntelua suurilla korvilla ja sydämellä.

Saana on valmentajana ammattitaitoinen, läsnäoleva ja turvallinen. Hän on aidosti kiinnostunut valmennettavistaan ja näkee asiat useasta eri perspektiivistä. Hänen asiantunteva ja turvallinen läsnäolonsa mahdollistaa asioiden tutkimisen myös pintaa syvemmältä, joka on usein tae oivallusten syntymiselle. Saanassa yhdistyy elämänkokemuksen tuoma itsevarmuus sekä nöyryys ja maanläheisyys. Hän kohtaa ihmiset roolien ja statusten takaa, ihmisenä ihmiselle.

Saanan kouluttamalla lähestymistavalla kommunikointi muuttuu selkeämmäksi, hyväksyntä saa enemmän tilaa ja yhteisymmärrys lisääntyy. Muutokset ovat usein vaikuttavia, kun uskalletaan avautua. Menetelmä on niin toimiva, että sen avulla on menestyksekkäästi käyty rauhanneuvotteluja sota- ja konfliktialueilla.

Saana tuo työelämään inhimillisiä tapoja kohdata toisiamme, mikä tarkoittaa käytännön tasolla toimivia välineitä vuorovaikutustilanteisiin, jolloin myös ristiriidat ratkaistaan rakentavalla, toista kunnioittavalla ja kestävällä tavalla.

Ihmisten suusta:

”Saana on vaikuttava ja inspiroiva valmentaja. Aivan mahtava koulutus. En osannut aavistaa mitä oli tulossa, mutta se ylitti kaikki odotukseni. Olen tässä kohta viikon ollut ihan hurmiossa siitä, miten puhdistautunut olo itsellä on sen jälkeen ollut. Kiitos.”

”Todella hyvä koulutus ja huippuhyvä valmentaja.! Suosittelen ehdottomasti ja arvostan sen tuomia oivalluksia. Nyt on taas helpompaa olla ihminen”

”Avartava, voimauttava, ymmärrystä lisäävä koulutus ja antoi eväitä parempaan kommunikaatioon.”

”Saana on luotettava, turvallinen ja asiantunteva valmentaja. Kattavasti käyty läpi teoriaa ja tosi hyvät harjoitukset.

”Erinomainen kouluttaja, joka osaa vastata hyvin kysymyksiin ja osallistaa ihmisiä hyvin.”

”Miellyttävä tyyli, autenttinen tunnelma.”

”Saanan tapa kohdata on lempeä. Sisältö oli selkeä ja mielenkiintoinen, mistä on varmasti apua niin työelämään kuin henkilökohtaiseenkin elämään.”

Saanan koulutusten keskeisiä teemoja:

  • Vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Läsnäolo, empatia ja kuuntelemisen taidot
  • Itsetuntemuksen syventäminen (yhteys itseen = yhteys toisiin)
  • Haastavat vuorovaikutustilanteet työpaikalla
  • Haastavien tunteiden ilmaisu ja käsittely
  • Tunnekuohussa olevan ihmisen kohtaaminen
  • Vaikean asian puheeksiotto
  • Rajojen asettaminen rakentavasti
  • Uupumus/työstressi