fbpx

Work goes happy

Petteri Hynönen

Tilaa Asiantuntija

Petteri Hynönen

Petteri Hynönen on kohtaamisviestinnän kouluttaja, jolta saa apua esimiestyön, tiimiviestinnän ja asiakaspalvelun haasteisiin. Petterin tausta on teatterissa, mutta viime vuodet hän on toiminut viestinnän koulutusyrittäjänä kouluttaen sekä yritysmaailmassa että julkisella puolella.  Petterin opetuksessa hauskat esimerkit ja toiminnallinen ote yhdistyvät viestinnän ja vuorovaikutuksen tutkimustietoon.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Yhteishenki ja vuorovaikutus

Väittelystä dialogiin!

Tiimityö on tuloksellista kun tiimikeskustelu sujuu rakentavasti. Silloin myös töissä voidaan hyvin. Väittely ja kinastelu syövät yhteisiä resursseja ja stressaavat kaikkia.

Petterin kanssa opitte tunnistamaan kun väittely ja kinastelu saavat keskustelussa vallan ja ottamaan käyttöön rakentavan dialogin menetelmät.

Palautteessa on voimaa!

Palautteen avulla kehitytte työssänne ja pääsette yhteisiin tavoitteisiin.

Petterin kanssa opitte antamaan sekä kiittävää että korjaavaa palautetta (kumpikin on elintärkeää) rakentavalla ja innostavalla tavalla ja rakentamaan työyhteisöönne jatkuvan palautteenannon kulttuurin.

Yli ristiriidoista!

Ristiriitoja syntyy kaikissa työyhteisöissä. Ne ovat hyödyllisiäkin, mutta jos ne pääsevät kärjistymään henkilötasolle, ne voivat myrkyttää ilmapiirin.

Petterin kanssa opitte miten yhdessä rakennetaan ilmapiiriä, jossa ristiriidat osataan ratkaista rakentavasti. Opit myös kolme käytännön keinoa tilanteeseen, jossa ristiriitatilanne on jo päällä.

Johtaminen ja esimiestyö

Esimies muutostilanteessa ­–Vastustuksesta uuteen alkuun!

Vain muutos on pysyvää. Uuden omaksuminen ei kuitenkaan aina ole tiimillesi helppoa ja voi herättää vahvojakin tunteita.

Petterin kanssa opit

  • Ymmärtämään muutoksen viestimisen periaatteet
  • Kohtaamaan keskustellen muutoksen vaikeatkin tunteet
  • Innostamaan tiimisi ottamaan yhdessä vastuu tulevaisuudesta

Esiintyminen ja edustaminen

Opi motivoimaan ja vaikuttamaan viestilläsi!

Haluatko motivoida, myydä, vaikuttaa asenteisiin, luoda toimintaa? Puhe on silloin paikallaan.

Petterin kanssa opitte viestillä vaikuttamisen periaatteet ja saatte keinoja ja konkreettisia esimerkkejä vaikuttavan puheen pitämiseen. Saat myös neuvoja oman persoonallisen karismasi ja vakuuttavuutesi esiin tuomiseen.