fbpx

Work goes happy

Mikko Tanner

Tilaa Asiantuntija

Mikko Tanner

Joukkueurheilu-urani koripallon pelinjohtajana opetti minulle menestyvän tiimityön ja yksilölähtöisen johtamisen perusteet. Näitä samoja asioita olen kouluttanut lukuisissa valmennuksissa ja koulutuksissa. Kaikki valmennukseni ja koulutukseni ovat 95% vuorovaikutteisia

Pelaajana koripallossa useita Suomen mestaruuksia junioreissa ja miesten sarjassa. Yli 50 miesten maaottelua. Koripallovalmentajana, 2-vuotta miesten pääsarjassa, useita vuosia junioreiden sarjoissa, kokemusta myös junioreiden maajoukkueen valmennuksesta. Miltei 15-vuotta American Expressillä, mm 3-vuotta tj:nä Suomessa. 10-vuoden kokemus vertaisryhmätapaamisten fasilitoinnista suomalaisille toimitus-, talous-, markkinointi- ja henkilöstöjohtajille. Nyt 3-vuotta esimies- ja tiimityöstä puheita, valmennuksia ja koulutuksia.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Mikko Tanner tarjoaa palveluja johtamisen ja tiimityön kehittämiseen. Hän tekee valmennuksia ja koulutuksia, pitää alustuksia ja puheita, kohderyhmänä kehittymishaluiset esimiehet ja johtajat yrityksissä ja yhteisöissä.

Mikolla on taustaa niin joukkueurheilusta kuin myös bisneksen johtamisesta. Hänen koripalloilusta hankkima kokemus ja oppi pohjustaa hänen valmennuksia ja koulutuksia. Miten menestyvä korisjoukkue toimii, miten koriksen pelinjohtaja johtaa itseään ja joukkuetta, mistä tunnistaa menestyvät tiimit => rakenna ja johda sinun tiimiä kuten menestyvää korisjengiä. Kaikki Mikon esittämät ideat ja ajatukset on imettävissä työelämään ja työyhteisöjen johtamiseen.

Johtamisen ja tiimityön kehittämisen aiheita ovat mm.

  • Tiimityö => mistä syntyy onnistumme yhdessä –henki ja miten johdamme sitä
  • Esimiestyö ja johtaminen => mitkä ovat valmentavan ja yksilölähtöisen johtamisen periaatteet ja käytännöt
  • Itsensä johtaminen ja itseohjautuvuus => miten johdan itseäni ja mitä itseohjautuvuus edellyttää minulta