fbpx

Work goes happy

Kimmo Aro

Tilaa Asiantuntija

Kimmo Aro

Kimmo Aro on 80-luvulla Suomalaiseen keskiluokkaiseen perheeseen keskimmäiseksi lapseksi syntynyt keskipainoinen, keskimääräistä hieman pidempi, keskinkertainen, valkoihoinen, ei-punatukkainen, oikeakätinen heteromies.

Luovuttuaan lupaavasta urasta varastomiehenä Kimmo on työskennellyt intohimojensa parissa. Ensin pokeri vapautti Kimmon päivätyöltä ja muutama vuosi pokeriammattilaisena vapautti terveydeltä. Niin Kimmo kiinnostui hyvinvoinnista.

Hyvinvoinnin parissa työskentely vapautti Kimmon onnellisuudelta ja onnellisuuden etsiminen vapautti terveeltä järjeltä ja itsesuojeluvaistolta, mikä vapautti Kimmon jälleen päivätyöltä. Kaikki tämä vapautuminen on johtanut siihen, että Kimmon duuni on nykyään viihdyttää niitä, jotka tekevät oikeita töitä.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Stand up -koomikko ja juontaja Kimmo Aro on mukautumiskykynsä, tarkkaavaisuutensa ja nopean kielensä ansioista on saanut lisänimen “Kameleontti”.

Kimmolla on vuosien kokemus työhyvinvoinnin parista ja hänen syvä kiinnostuksensa ihmisyyttä ja elämää kohtaan johdattanut kokeilemaan ehkä kaikkea, mitä löytyy tiheästä hyvinvointi- ja onnellisuusviidakosta. Toipuvan hyvinvointi- ja onnellisuusnarkomaani Kimmon mielipuuhiin kuuluu mm. hidas kävely kädet selän takana kultaista keskitietä pitkin, tyytyväinen myhäily metsän siimeksessä ja elämälle flirttailu. Myös ajoittainen itsensä nurkkaan ajaminen kiinnostaa edelleen muodon ja mielenkiinnon vuoksi.

Kimmo esiintyy erilaisissa trooppisissa sademetsissä, savanneilla sekä joskus puoliaavikoilla ja Aroilla. Mutta lajille ominaisista piirteistä johtuen Kimmo voi esiintyä missä tahansa ja nauttii erityisesti kuumottavista olosuhteista. Muniminen on lajille ominaista. (lähde wikipedia).