fbpx

Work goes happy

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo ja Riikka Ilmivalta

Tilaa Asiantuntija

Kati Boijer-Spoof Heikinheimo ja Riikka Ilmivalta

Tällä kaksikolla on unelma: virkeä työpäivä ihan kaikille! Kati ja Riikka yhdistävät tutkimustietoa ja oman pitkän kokemuksensa tarjotakseen tuoreita ja toimivia näkemyksiä työhyvinvoinnin edistämiseen. Suositun Etätyön hyvinvointioppaan kirjoittajille hybridityö on hieno mahdollisuus hyvinvoinnille ja työteholle – jos vain osaamme käyttää sen fiksusti.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Kati ja Riikka paketoivat puheenvuoroihinsa aina tiukkaa asiaa ja inspiroivaa energisyyttä. He saavat erityiskiitosta konkreettisista vinkeistään sekä esitystensä vaikuttavasta visuaalisuudesta. Mukana on tyypillisesti sekä tiedollisia että kevyitä toiminnallisia osuuksia, jotta vire pysyy kuulijoillakin hyvänä.

Kati Boijer-Spoof Heikinheimolla on pitkä tietotyötausta asiantuntija- ja johtotehtävissä. Nykyään Kati toimii vastuuvalmentajana ja kehitysjohtajana työhyvinvointialan yritys Virkisterissä. Hän on toinen Etätyön hyvinvointioppaan kirjoittajista. Kati on koulutukseltaan KTM, mindfulness-opettaja, PilatesHealth-ohjaaja sekä Auktorisoitu Personal Trainer (APT®), erikoistumisalueina ravitsemus- ja liikuntalääketiede.

Riikka Ilmivalta on kehittänyt suomalaista työelämää jo 20 vuoden ajan perustamansa Virkisteri-yrityksen kautta. Riikka on taustaltaan työfysioterapeutti ja liikuntapalvelujen tuottaja. Helikopterinäkymä lukuisiin eri kokoisiin asiakasorganisaatioihin luo vahvan näkemyksen siitä, miten suomalaista työelämää tulisi kehittää virkeämpään ja tuottavampaan suuntaan. Riikka on kehittänyt Liikkuva Tauko® -konseptin, joka on ollut monen organisaation pelastus erityisesti etätyön yleistyttyä.

Kati ja Riikka esiintyvät ja valmentavat sekä yhdessä että erikseen.

Asiakaspalautetta:

”Etätyön hyvinvointia tukeva kahden tunnin koulutus oli jo itsessään rakennettu virkistämään, herättelemään sekä palauttamaan. Koulutuksen sisältö oli monipuolinen ja mielenkiintoinen nostaen esiin etätyön tekemisen hyvät tavat. Suurkiitokset molemmille iloisille kouluttajille, Katille ja Riikalle!”

Anna Vanhala, henkilöstösuunnittelija, Kotkan kaupunki

”Kolmen hyvinvointiluennon sarja oli onnistunut kokonaisuus. Webinaarit olivat vuorovaikutteisia ja kysymyksiä heräsi paljon, mikä kertoo onnistuneesta tapahtumasta.”

Jori Karjalainen, kehityspäällikkö, Tradenomit

Suosituimpia luento- ja työpaja-aiheita ovat:

Hybridityön hyvinvoinnin kokonaisuus (luennot yksittäin tai sarjana):

  • Kognitiivinen ulottuvuus: Onko etätyö erilaista aivojen kannalta? Mitä on kognitiivinen ergonomia, ja mistä se rakentuu etätyössä?
  • Fyysinen ulottuvuus: Miksi työpisteen hyvä ergonomia ei välttämättä ratkaise istumatyön ongelmia? Miten liikkumattomuus etätyöpäivän aikana heijastuu työtehoon, luovuuteen ja ongelmanratkaisukykyyn – vai heijastuuko?
  • Ravitsemuksellinen ulottuvuus: Mikä on ravinnon vaikutus työtehoon? Mitkä ovat kolme terveydelle tärkeintä ravitsemusratkaisua erityisesti etätyössä?
  • Sosiaalinen ulottuvuus: Mikä yksittäinen asia vaikuttaa eniten yksilön hyvinvointiin tiimissä ja miten sitä voi vahvistaa? Mitä on tärkeää tiedostaa etäkommunikaation riskeistä?

Miten käynnistää palautuminen jo työpäivän aikana – ja sen jälkeen?

Miksi tietotyö kuormittaa? Näin vältät sudenkuopat sekä yksilö- että organisaatiotasolla

Virkeä työpäivä kuuluu kaikille! Johda viretasoa, optimoi kognitiivinen suorituskyky ja varmista palautuminen

 

(Kuva: Uupi Tirronen / Bazar Kustannus)