fbpx

Work goes happy

Karita Aaltonen

Tilaa Asiantuntija

Karita Aaltonen

Karita Aaltonen : MIELEN VOIMA PARENEMISESSA / KOKONAISVALTAINEN HYVINVOINTI / POSITIIVISUUS / ”PASSION” what you do

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Karita on todellinen positiivisuuden ja terveyden lähettiläs, juontaja, luennoitsija ja henkinen valmentaja. Luennoitsijana Karita on uskomattoman innostava. Antaa uskoa siihen että kaikki on mahdollista. Muutos tapahtuu oman pään sisällä. Luennon pohjalla on oma vahva ja koskettava tarina paranemisesta.

Karitalta on leikattu 2 kertaa pahalaatuinen aivokasvain ja on sen myötä käynyt läpi rankat säde- ja sytostaattihoidot. Perinteisiä hoitoja täydentämään tuli erilaiset tukihoidot ja ennenkaikkea parantava, puhdas ja emäksinen ruokavalio.

Tärkeää on ymmärtää myös sairauden aiheuttaja ja stressin vaikutus sairauksien synnylle. Karitalle aivokasvain on ystävä joka on tullut häntä opettamaan – ei vihollinen. Karita otti itse vastuun omasta parenemisestaan käyttäen siihen kaiken tiedon mitä oli elämänsä varrella oppinut ja oopiskellen lisää ruokavalion, kehon emäksisyyden, henkisten voimavarojen, energialääketieteen, intuition, joogan, meditaation, kehon ja mielen yhteyden ja täydentävien hoitojen parantavasta voimasta. Karita uskoo, että kuuntelemalla omaa intuitiotaan, ympäröimällä itsensä ”hyvän energian” ihmisillä ja löytämällä kehon ja mielen täydellinen homeostaasin pystyt parantumaan vaikeistakin sairauksista. Usko omaan paranemiseen on kaikkein tärkeintä. On aika ottaa suunnanmuutos kohti kokonaisvaltaista, onnellista ja tervettä elämää kohti. Kaikki on mahdollista kun uskoo itseensä!

Karitan luennolla saa sekä itkeä että nauraa. Jokainen voi samaistua tähän uskomattomaan tarinaan oman elämän kipupisteiden kautta ja löytää oma sisäinen voima ja uskallus kohti omannäköistä elämää.

Karita on työskennellyt Yle Tv1:llä kuuluttajana, Lastenklinikoiden Kummit ry:llä toimittajana ja tällä hetkellä toimii juontajana, joogaopettajana ja hyvinvointivalmentajana.