fbpx

Work goes happy

Kalle Isokallio

Tilaa Asiantuntija

Kalle Isokallio

Kalle Isokallio on toiminut vapaana kirjailijana vuodesta 1996 ja toteuttanut vapauttaan kirjoittamalla yhteiskunnallisen veijariromaanin vuosittain. Teräväsanainen kolumnisti on toiminut pitkään myös yritysjohtajana ja käyttelee sanan säilää taitavasti YLE:n Jälkiviisaissa.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Johtaminen ja esimiestyö

Johda keskeltä

Mato Valtonen ja Kalle Isokallio
Talvisodassa joukkoja piti johtaa edestä. Tänään joukkoja johdetaan keskeltä. Hierarkkinen johtaminen heikentää työhyvinvointia. Mato Valtonen ja Kalle Isokallio kertovat, kuinka keskeltä johtaminen onnistuu, ja miksi sillä saadaan aikaan parempi työmotivaatio, parempi hyvinvointi ja parempia päätöksiä.

Tuottava Tietotekniikka

Kalle Isokallio
Jotta tietotekniikasta on organisaatiolle todellista hyötyä, ei riitä että sen avulla mekanisoidaan joku aikaisempi toiminto. Enemmän tehoa saadaan, jos tietotekniikka valjastetaan työntekijän avuksi tekemään tehtävät toisella tavalla tai paremmin, ei halvemmalla.

Johtaminen muuttuu,
muuttuuko ihminen?

Kalle Isokallio
Maailma on täynnä konsultteja, jotka kertovat millä kolmikirjaimisella menetelmällä tänään pitäisi ihmisiä johtaa. Ihminen ei kuitenkaan ehdi muuttua yhtä nopealla tahdilla, vaan motivoituu samalla tavalla kuin isoisänsä. Miksi et motivoisi ihmisiä niin kuin he haluavat?

Kaikki luomaan?

Kalle Isokallio
Mikä motivoi luovia ihmisiä? Miten johdetaan luovia ihmisiä organisaatiossa, jossa kaikki eivät voi olla luovia?