fbpx

Work goes happy

Jaana Villanen

Tilaa Asiantuntija

Jaana Villanen

Jaana Villanen on koulutukseltaan erikoisjuristi (HTM), ammatillinen pedagogi AmO, NTM, tuotekehittäjä, Life Coah ja palvelumuotoilija. Hän on loputtoman utelias opiskelija, joka haluaa alati oppia uutta ja kehittää omaa toimintaansa kyetäkseen siten auttamaan muita myös siinä. Jaana on myös kirjoittanut tietokirjoja, jotka pureutuvat sekä tuotekehityksen saloihin että kehittämisen asenteeseen ja itsensä johtamiseen.

Jaana on arvostrategi, palvelu- ja liiketoimintakehittäjä, osallistava kouluttaja ja vaikuttava puhuja, juontaja, joka on loputtoman kiinnostunut sekä jokaisen ihmisten että yritysten kehittämisestä arvopohjaisesti. Jaana uskoo siihen, että kaikki on mahdollista ja tekee intohimoisesti töitä mission, vision ja arvojen puolesta. Hän näkee ne yksilöiden, yritysten ja organisaatioiden menestystekijöinä. Kun organisaatiossa kehitetään arvotaitoja ja nostetaan arvot ja arvojohtaminen esille, synnytetään uudenlaista kykyä toimia, tehdä päätöksiä ja ottaa niitä askeleita, jossa osallisuus ja kokeilu muodostaa organisaatiokulttuuria.

Motto:
”Arvot näyttävät suunnan tekemiselle. Ole tekojesi kautta se muutos, jonka haluat maailmassa nähdä.”

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Jaana Villasella on kymmenien vuosien kokemus kehittämisestä ja muutosprojektien läpiviennistä ja hän kykenee sanoittamaan sitä, kuinka tie menestykseen voi löytyä matkana läpi yritysten ja erehdysten. Kuinka tekemällä kuitenkin arvojen pohjalta muutoksia, pienikäkin, ne ankkuroivat suunnan ja tavan toimia.

Jaanan tavoite on puhua, kouluttaa, valmentaa ja toimia aina vaikuttavalla tavalla siten, että kuulijalle jää pienestäkin hetkestä matkaeväitä mukaan. Siksi puheenvuorot ja luennot merkityksellisyyden, uskalluksen, epäonnistumisen ja onnistumisen elementeistä sekä yhteistyön voimasta, asenteesta, jossa mahdollistetaan kaikille tilaa olla ja kasvaa räätälöidään jokaiseen hetkeen.

Jaana haastaa ajattelemaan ja antaa työvälineitä siihen, miten ja mistä löydetään rohkeutta toimia itselle merkityksellisellä tavalla, niiden asioiden puolesta, joilla on erityinen arvo, sillä löytäessämme tärkeät asiat, joita haluamme edistää, kykenemme vahvistamaan osaamista täysin uudelle tasolle. Samanaikaisesti organisaatioissa, jotka panostavat omaan ydintoimintaan ja ohjaavat toimintaa arvoilla, kykenevät rakentamaan yrityskulttuurin, jolla erotutaan ja differoidaan toiminta ja tuotekonsepti muista tarjolla olevista.

Aihe/koulutus/luento/valmennusluettelo

  • Arvotaidot
  • Arvopohjainen muutosjohtaminen
  • Merkityksellisyyden voima
  • Kehittämisen karisma
  • Kehittäminen ja palvelumuotoilu
  • Arvostava organisaatiokulttuuri
  • Brändäys
  • Itsensä johtaminen

Teoksia

#nostanainenpäivässä – kirja 8.3.2019
#kävelenaiselleammatti-hyväntekeväisyystempaus: Uskalla – ole hyvän tekijä itsellesi 8.3.2017
Impossible-kirja 14.2.2017
Tuotteista Tähtituotteita 5.9.2016
Huippunaiset. Menestystarinoita 8.3.2019

Teoksia

Merkityksellisyys tuo rohkeutta – oma tarinani
Oman elämän sijoitus (yhteistyössä Pauliina Littorin ja Marja-Leena Haapanen), julkaisupäivä 20.1.2020
Kehittämisen karisma, julkaisupäivä 1.2.2020
Arvotaidot – tietokirja ja kortit, julkaisupäivä 23.3.2020
Kävelykirja ( työnimi) – julkaisu huhtikuussa 2020

Jaana Villanen luennoi aiheesta ”Arvot ovat kaiken perusta”, Unelmien työpäivässä Tampereella 4.10.2019.