fbpx

Work goes happy

Heidi Selkäinaho

Tilaa Asiantuntija

Heidi Selkäinaho

Työyhteisöviestinnän konsultti Heidi Selkäinaho (FM) on kokenut digitaalisen sisäisen viestinnän osaaja ja yrittäjä, joka on päättänyt muuttaa työelämää paremmaksi hyvin konkreettisella keinolla: opettamalla työpaikkoja viestimään avoimesti ja tasa-arvoisesti työpaikan sisäisessä sosiaalisessa mediassa.

Heidillä on ainutlaatuinen osaamisyhdistelmä työyhteisöjen digitaalisesta viestinnästä ja sen yhteydestä työhyvinvointiin, johtamiseen ja tuottavuuteen. 15 vuoden työkokemus digitaalisen viestinnän alalla yhdistettynä viime vuosien johtamisen opintoihin on tehnyt Heidistä monipuolisimman osaajan tällä alalla. Heidi ei halua katsoa vierestä, miten yrityksissä voidaan pahoin, kun hän tietää, miten paljon on tehtävissä!

Heidi vie yrityksensä Somepoint Oy:n kautta organisaatioissa läpi mittavia organisaatiokulttuurin muutosprojekteja, joissa hierarkkisesti viestivä organisaatio muutetaan tasa-arvoisesti viestiväksi yhteisöksi. Muutos lähtee aina johdosta, joten yhtenä tärkeimmistä osa-alueista Heidi auttaa johtajia uuden äärellä: mitä on johtaminen sisäisessä somessa.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Heidi Selkäinaho vie organisaatioiden sisäistä viestintää nykyaikaan tekemällä siitä yhteisöllistä. Työpaikkojen ulkopuolella on viestitty sosiaalisessa mediassa sujuvasti jo viimeiset 10 vuotta, eikä kukaan enää käytä sähköpostia vapaa-ajalla, koska se olisi hidasta ja kankeaa. Silti monilla työpaikoilla sisäiseen keskusteluun käytetään edelleen sähköpostia, mikä tekee työstä tarpeettoman hankalaa. Näin ei tarvitse enää olla! Heidi auttaa organisaatioita siirtämään sisäisen keskustelun organisaation sisäiseen somekanavaan, jotta avoimen viestinnän tuoma tehokkuus saadaan myös työpaikoille!

Sisäisen somen käyttöönotossa ei ole kyse vain uuden työkalun opettelusta vaan isosta organisaatiokulttuurin muutoksesta. Ei ole ihan pikkujuttu, kun hierarkkinen organisaatio muutetaan avoimesti viestiväksi yhteisöksi, jossa jokainen on tasa-arvoinen viestijä. Avoin viestintä sisäisessä somessa muuttaa työnteon ja johtamisen pysyvästi paremmaksi!

Heidi pitää innostavia ja tosielämän esimerkeistä koottuja puheenvuoroja mm. seuraavista aiheista

  • Miten yrityksen sisäinen some luo työhyvinvointia?
  • Miten yrityksen sisäinen some tuplaa tehokkuuden?
  • Top 10 käyttötapaa yrityksen sisäiselle somelle
  • Mitä mahdollisuuksia organisaation sisäinen some tuo johtamiseen?
  • Digitaalisen työyhteisöviestinnän trendit