fbpx

Work goes happy

Aino-Mari Kiianmies

Tilaa Asiantuntija

Aino-Mari Kiianmies

Aino-Mari Kiianmies (KTM, OTM, YTM, estenomi, urheiluhieroja, meditaatio-, rentoutus- ja joogaohjaaja, NLP Master ja äiti) on suorituskyvyn, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja fiksun johtamisen tutkija ja valmentaja. Hänen intohimonaan on auttaa yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita kohti täyttä potentiaalia ja energistä tekemisen kulttuuria.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Aino-Mari Kiianmies aloitti puhujauransa yliopistosta vuonna 2007. Siitä lähtien hän on herätellyt tuhansia ihmisiä muutosvoimaisilla puheillaan. Hän on ammentanut urheilun ja yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat itsensä ja toisten johtamisen teemat.

Esimerkkiaiheita:

  • Muutoksen johtaminen
  • Fiksu itsensä johtaminen
  • Johtajan energian-, ajan- ja stressinhallinta
  • Ketterä oppiminen
  • Inhimillinen johtajuus
  • Tulevaisuuden johtajan metataidot ja mindset
  • Uran ja äitiyden yhdistäminen

Aino-Marin asiakkaita ovat vuosien varrella olleet niin pörssiyritysten johtajat, pienet ja isot organisaatiot kuin merkittävät julkissektorin toimijat. Hän tutkii väitöskirjassaan tulevaisuuden johtajuutta.

Voit tilata Aino-Marin keynote-puhujaksi, valmentajaksi, kouluttajaksi tai workshopin vetäjäksi, suomeksi tai englanniksi.

Esimerkkikirjoituksia Aino-Marin puhumista aiheista:

Aino-Marista sanottua:

“Innostava ja motivoiva vetäjä. Pidin erityisesti siitä, että lukuisten harjoitusten avulla käytiin heti itse asiaan eikä vain pyöritelty aihetta ajatuksen tasolla.”

“Hieno työpaja. Tarjosi paljon ajattelemisen aihetta ja oivalluksia. Kiinnostavia harjoituksia tiiviissä paketissa.”

“The presentation on the mindset of a future leader was insightful and inspiring. Aino-Mari is an engaging speaker.”

“I think she is a breath of fresh air to seasoned professionals who’ve been there and done that. She’s a thoughtful and creative thinker, warm and empathetic, and moves in profound ways to challenge even the most innovative thinkers to lift their game.”

“I had the pleasure to attend an inspiring keynote speech of future leadership held by Aino-Mari. Her profound but also versatile knowledge of various topics with a unique way of combining them was really refreshing. Furthermore, she is very action oriented and uses plenty of not often seen techniques to involve and activate participants. Highly recommended!”