fbpx

Work goes happy

Aino-Mari Kiianmies

Tilaa Asiantuntija

Aino-Mari Kiianmies

Aino-Mari Kiianmies on johtamisen tutkija ja valmentaja, jonka intohimona on auttaa ihmisiä ja organisaatioita kohti täyttä potentiaalia ja energistä tekemisen kulttuuria.

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Pyydä tarjous

Aino-Mari aloitti puhujauransa yliopistosta vuonna 2007. Siitä lähtien hän on herätellyt tuhansia ihmisiä muutosvoimaisilla puheillaan. Hän on ammentanut urheilun ja startup-yrittäjyyden äärikokemuksista toimivia ajattelu- ja toimintamalleja ja ottanut pöydälle elämänlaadun ja menestymisen kannalta olennaisimmat johtamisen teemat. Aino-Marin asiakkaita ovat olleet vuosien varrella niin pörssiyritysten johtajat, pienet ja isot organisaatiot kuin merkittävät julkissektorin toimijat.

Esimerkkiaiheita:

  • Paremmaksi johtajaksi – Tulevaisuuden johtajan mindset
  • Johtajan energian-, ajan- ja stressinhallinta
  • Projektit maaliin – Tuottavan tekemisen työkalupakki
  • Kriisi mahdollisuutena – Modernin muutosjohtamisen ABC
  • Varmuutta etäjohtamiseen – Johtaja, onnistu etänä!
  • (Etä)työntekijän hyvinvoinnin kulmakivet
  • Uran ja äitiyden yhdistäminen

Koulutukseltaan Aino-Mari on KTM, OTM, YTM, estenomi, urheiluhieroja, rentoutus-, meditaatio- ja joogaohjaaja, työhyvinvointivalmentaja ja NLP Master. Hän toimii mm. Naisjuristit ry:n hallituksen puheenjohtajana, SSH Communications Security Oyj:n hallituksen jäsenenä sekä Lakimiesliiton tulevaisuustyöryhmän, Suomen Strategisen Johtamisen Seuran skenaariotyöryhmän sekä Suomen Ekonomien yrittäjyystyöryhmän jäsenenä. Hänen johtamisen väitöstutkimuksensa käsittelee tulevaisuuden johtajuutta.

Voit tilata Aino-Marin keynote-puhujaksi, valmentajaksi, kouluttajaksi tai workshopin vetäjäksi, suomeksi tai englanniksi. Kysy myös laajempia konsultointi- ja koulutuskokonaisuuksia organisaation kehittämiseksi

Blogikirjoituksia Aino-Marin puhumista aiheista:

Palautteita Aino-Marin koulutuksista, työpajoista ja puheista:

Innostava ja motivoiva vetäjä. Pidin erityisesti siitä, että lukuisten harjoitusten avulla käytiin heti itse asiaan eikä vain pyöritelty aihetta ajatuksen tasolla.”

“Hieno työpaja. Tarjosi paljon ajattelemisen aihetta ja oivalluksia. Kiinnostavia harjoituksia tiiviissä paketissa.”

“The presentation on the mindset of a future leader was insightful and inspiring. Aino-Mari is an engaging speaker.”

“I think she is a breath of fresh air to seasoned professionals who’ve been there and done that. She’s a thoughtful and creative thinker, warm and empathetic, and moves in profound ways to challenge even the most innovative thinkers to lift their game.”

“I had the pleasure to attend an inspiring keynote speech of future leadership held by Aino-Mari. Her profound but also versatile knowledge of various topics with a unique way of combining them was really refreshing. Furthermore, she is very action oriented and uses plenty of not often seen techniques to involve and activate participants. Highly recommended!