Work goes happy


Yhteistyökumppanit

Ilmarisen tehtävä on varmistaa, että sen asiakasyritysten henkilöstö saa työstään ansaitsemansa eläkkeen. Huolehdimme lähes 900 000 suomalaisen eläketurvasta, edistämme parempaa työelämää ja autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikki palvelumme tähtäävät siihen, että Ilmarisen asiakkaat voisivat hiukkasen paremmin. Parempaa elämää, ole hyvä.

http://www.ilmarinen.fi

Työterveyslaitos on työhyvinvoinnin tutkija, kehittäjä ja asiantuntija. Hyvinvointia työstä on visiomme, sillä hyvinvointi ja pidemmät työurat liittyvät kiinteästi yhteen. Terveellinen, turvallinen ja mielekäs työ luo hyvinvointia.

http://www.ttl.fi

Työpaikkojen työhyvinvointiverkosto on kaikille avoin kohtaamispaikka ja keskustelun areena. Tyhyverkoston jäseniä yhdistää kiinnostus työhyvinvointiin ja sen kehittämiseen. Tyhyverkosto toimii alueverkostojen kautta, joten tullessasi mukaan pääset mukaan verkostoitumaan oman alueesi työpaikkojen toimijoiden, yrittäjien sekä asiantuntijoiden kanssa.

http://www.ttl.fi/tyhyverkosto

Työelämä 2020 -hankkeen tavoite on nostaa Suomen työelämä Euroopan parhaaksi seuraavassa seitsemässä vuodessa. Sen perusajatus on, että Suomen kilpailukyvyn perustana ovat hyvin toimivat, tulokselliset ja uutta työtä luovat työpaikat. Hanke kokoaa työelämän kehittämiseksi tehtävää työtä yhteen ja tarjoaa työpaikoille apua ja välineitä.

http://www.tyoelama2020.fi/

Aivoliiton, Diabetesliiton ja Sydänliiton Yksi elämä -hankkeet edistävät valtimoterveyttä ja hyvinvointia läpi elämän. Kutsumme sinut mukaan kasvavaan joukkoon, joka tekee päivittäin jotain terveytensä ja hyvinvointinsa eteen – ja samalla läheistensäkin.

http://www.yksielama.fi