Work goes happy

Ilta onnellisuudelle

Ilta onnellisuudelle

Tampere-talo
4.10.2019 18:30 - 21:00

Tule viettämään unohtumaton perjantai-ilta onnellisuuden, merkityksellisyyden, läsnäolon ja hyvinvoinnin pariin. Näihin teemoihin johdattelevat – yleisön pyynnöstä jo toistamiseen tänä vuonna Suomessa vieraileva – maailman tunnetuin onnellisuustutkija Emma Seppälä, Tampereen yliopiston työhyvinvoinnin johtamisen dosentti Marja-Liisa Manka, stressivalmentaja Miia Huitti ja kestävän hyvinvoinnin asiantuntija Arto O. Salonen.


Emma Seppälä

Maailman tunnetuin onnellisuustutkija, Ph.D. Stanfordin huippuyliopistosta luennoi onnellisuuden, läsnäolon, myötätunnon ja tunneälyn merkityksestä. Emma Seppälä on kirjoittanut Elä onnellisemmin – Käytännön opas onnellisuuteen, menestykseen ja hyvinvointiin, (The Happines Track, Harper Collins Nordic 2016). Seppälä tunnetaan myös maineikkaana puhujana ja konsulttina, joka auttaa mm. monia Fortune 500 -listalla olevia amerikkalaisia yrityksiä kehittämään työympäristöstään positiivisempia. Seppälä vieraili WGH Iltagaalassa maaliskuussa 2019 ja hurmasi yleisön karismallaan. Nyt, yleisön pyynnöstä, Emma Seppälä nähdään lavalla uudelleen.

Marja-Liisa Manka

FT, YTM Marja-Liisa Manka on toiminut työhyvinvoinnin professorina Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa vuosina 2004-2015, tällä hetkellä työhyvinvoinnin dosenttina ja yrittäjänä Docendum Oy:ssä. Hän on saanut tunnustuksen ”hyvän työelämän puolestapuhumisesta” sekä nimityksen Vuoden yhteiskuntatieteilijäksi. Marja-Liisa on myös kirjoittanut lukuisia työhyvinvointia käsitteleviä kirjoja. Jokainen, joka on ollut kuuntelemassa Marja-Liisan luentoa tai ainakin yrittänyt päästä sinne ihmismuurin läpi, tietää, että sali täyttyy nopeasti, kun valloittava Marja-Liisa astuu lavalle.

Miia Huitti

Miia on koulutukseltaan KTM, HuK ja sertifioitu stressinhoitovalmentaja. Hän on opiskellut myös stressilääketiedettä Turun yliopistossa. Miia on myös  entinen pankinjohtaja ja henkilöstökonsultti, joka paloi loppuun muutama vuosi sitten. Hän on aina ollut stressaavaa ja suorittavaa sorttia ja onpa häntä työhulluksikin luonnehdittu. Miia kävi läpi melkoisen myllytyksen myös henkilökohtaisessa elämässään, menetti elämänhalunsa – ja löysi viime hetkellä stressinhoitomenetelmän, jonka avulla tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat saanet stressitasonsa pysyvästi alas. Miian oma kokemus on tuonut vahvan taustan valmentajana toimimiseen. Miia on kirjoittanut aiheesta myös kirjan: Stressikupla – hyvä elämä ilman ahdistusta (Viisas elämä, 2016).

Arto O. Salonen

Professori Arto O. Salonen on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia. Hän auttaa ymmärtämään käynnissä olevaa yhteiskunnallista murrosta kansalaisen, organisaation ja yhteiskunnan tasoilta ja puhuu kestävään yhteiskuntaan siirtymisestä, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja merkitykselliseksi koetun elämän tavoittelusta. Arto O. Salonen on kirjoittanut lukuisia julkaisuja näiden teemojen ympäriltä. ”Uskon, että hyvän elämän ydin on nyt-hetken merkityksellisyydessä”, Arto summaa.

Tulossa on siis todellinen Ilta onnellisuudelle, varmista paikkasi nyt ja osta lippusi Tiketistä!

Kysy ryhmälippuja (10 henkilöä tai enemmän): Jyri Kansikas, 050 543 1659, jyri.kansikas@wgh.fi

Sijainti