Work goes happy


Pelolla johtaminen on perseestä

Seuraava esitys 26.4 klo 19.30 Apollo live club, Mannerheimintie 16, Helsinki

Jokainen meistä on törmännyt pelolla johtamiseen. Työelämän arjessa sitä esiintyy vielä yllättävän paljon. Työyhteisö toimii alle potentiaalinsa, jos sitä johdetaan pelolla. Nyt ajankohtainen ikävä ilmiö on rakennettu näytelmän muotoon. Ensi-iltansa 29.3 saanut näytelmä on hauska ja nauruhermoja kutkuttava, vaikka aihe onkin vakava. Tule mukaan tukemaan tämän ilmiön poistamista työelämän arjesta!

Pelolla johtaminen voi joskus olla rajua; huutamista, kiusaamista ja vähättelyä. Aina pelolla johtaminen ei ole näin näkyvää ja ilmenee myös hiljaisempana puuttumattomuutena, tavoitteiden epäselvyytenä, ideaköyhyytenä tai turhana byrokratiana, johon kukaan ei uskalla tarttua. Sitä tapahtuu myös vahingossa ja tahattomasti. Pelolla johtaminen tulee kalliiksi niin yrityksille kuin koko yhteiskunnalle. Sairauspoissaoloja, aikaisia eläkkeellelähtöjä, työuupumusta, tehottomuutta ja innostumattomuutta. Tähtäämme päinvastaiseen, innostukseen ja iloon. Näiden siivittäminä asiakaskohtaamiset sujuvat ja innovaatiokyky ja tuottavuus nousee.

Teatterinäytelmän taustalla on suurta näkyvyyttä saanut kirja Pelolla Johtaminen on Perseestä, jonka kirjoittivat Kissconsulting Oy:n tiimi Maarika Maury, Jaana Tuomila ja Tuomo Meretniemi, kooten aitoja tarinoita suomalaisesta työelämästä. Näytelmäproduktion toteuttajina ovat Work Goes Happy Oy, Kissconsulting Oy sekä näytelmä- ja ohjaustiimi. Käsikirjoituksesta, tuotannosta ja ohjaamisesta vastaa pitkän ja monipuolisen TV- ja teatterikokemuksen omaava tuottaja Hannu Kahakorpi. Pääosissa Kirsi salo ja Mikko Kivinen.

Esitys on osaltaan mukana yhteiskunnallisesti tärkeässä keskustelussa, jolla pyritään vaikuttamaan ja herättämään työyhteisöjä kehittämään sisäistä yhteistyökykyä ja johtamista. Näytelmän avulla pyritään kitkemään haasteellisia johtamistapoja sekä tukemaan työelämän innostusta, inspiraatiota. Näytelmä on monistettavissa työyhteisökohtaisiksi esityksiksi ja valmennuksiksi.

Näytelmää toteutetaan myös yrityskohtaisina sekä asiakastapahtumina. Yleisön pyynnöstä myös ylimääräinen näytös 26.4.2017 kello 19.30 Apollo Live Clubilla. Tuo mukaan työyhteisösi ja omat asiakkaasi.

Liput Tiketistä.

Haluatko kumppaniksemme? Kumppani saa näkyvyyttä ja mainetta laajassa markkinointihankkeessa. Mukaan tulevalla yrityksellä on mahdollisuus asettautua esikuvaksi ja edelläkävijäorganisaatioksi, missä pelolla johtamista ei hyväksytä ja on halua edistää työelämää, jossa näkyy ilo, inspiraatio ja hyvä johtaminen.

Kumppanuudet, isompien ryhmien, räätälöityjen tilaisuuksien liput sekä muut yhteydenotot

Jyri Kansikas
Work Goes Happy Oy
p. 050 5431659
jyri.kansikas@wgh.fi
www.wgh.fi

Maarika Maury
Kissconsulting
p. 050-5900412
maarika@kissconsulting.fi
www.kissconsulting.fi