fbpx

Work goes happy


Human Productivity Management Dashboard

HPM Dashboard kasvattaa henkilöstön tuottavuutta

Uusi, ainutlaatuinen kansainvälinen HPM Dashboard -palvelu (HPMD) parantaa yritysten tuloksia henkilöstötuottavuutta kehittämällä. Palvelu paneutuu ihmisten motivaation, osaamisen ja työkyvyn tukemiseen ja sen kautta tuloksen parantamiseen kestävällä tavalla. Tieteelliset analyysit varmistavat toimintojen oikean kohdentamisen. HPMD tuo henkilöstön arvon ja sen johtamisen mitattavaksi toimitusjohtajan pöydälle yrityksen eri kehitysvaiheissa.

Tällä hetkellä henkilöstötuottavuuden johtaminen ei ole tavoitteellista ja hyvätkin toimenpiteet ovat irrallisia ja liiketoiminnan kannalta usein tehottomia. Henkilöstömittareita ei myöskään yhdistetä liiketoiminnan tunnuslukuihin. HPMD on henkilöstötuottavuuden kehittämisjärjestelmä, jossa analyysit, toiminnat ja mittaaminen näkyvät reaaliajassa. Näin toimintaa voidaan kehittää ketterästi liiketoiminnan muutosten mukaan.

Toiminta kohdistetaan yrityksen henkilöstön, esimiesten ja johdon kyvykkyyksien kehittämiseen yrityksen tavoitteet ja toimiala huomioiden. Mittariston yhdistäminen liiketoiminnan tunnuslukuihin mahdollistaa henkilöstötuottavuuden kokonaisvaltaisen johtamisen.

HPMD tukee henkilöstötuottavuutta osana päivittäistä työtä. Esimiestyön johtaminen ja eri ihmisten tarveperusteinen kehittäminen sujuvat HPMD:n avulla. Tiiviimmän kehittämisen vaiheet toistuvat muutaman vuoden välein. Palvelu ei tarjoa kaikkea kaikille koko ajan, vaan täsmäpalveluja niitä tarvitseville. Tarpeisiin perustuva palvelujen kohdentaminen tekee HPMD -palvelusta kustannustehokkaan, koska turhien palvelujen karsiminen mahdollistaa keskittymisen oleelliseen!

HPMD sitoo yhteen henkilöstön ja liiketoiminnan kehittämisen kovan osaamisen nykyaikaiseen helposti johdettavaan muotoon. HPMD tuo tulosta johtamisen ja henkilöstötuottavuuden kautta.

Tuottavuuden johtaminen – tutkimustulosten yhteenveto

Mallinnus perustuu tutkijaryhmän Ossi Aura, Guy Ahonen, Tomi Hussi, Juhani Ilmarinen vuosina 2009-16 tekemiin tutkimuksiin.
http://www.ossiaura.com/julkaisut


Jyri Kansikas, työhyvinvoinnin edistäjä – Work goes happy Oy
”Henkilöstön osaamisen ja motivaation kehittämisessä panostetaan liian usein toisistaan irrallisiin ja kokonaisuuden kannalta merkityksettömiin, sekä vaikutukseltaan vaatimattomiin puuhasteluihin. Rahaa palaa, mutta tuloksia ei synny”. Nämä sanat toistuvat liian usein keskusteluissa niin yritysjohtajien kuin alan ammattilaistenkin kanssa. HPM Dashboard -palvelu on vastaus tähän tarpeeseen.
Ossi Aura, PhD, strategisen hyvinvoinnin tutkija ja kehittäjä
Olen henkilöstötuottavuuden ja sen johtamisen tutkija ja konsultti. Tutkimustulokseni ja kokemukseni yrityksistä osoittavat, että tavoitteellisesti johdettu kokonaisuus varmistaa hyvän johtajuuden ja henkilöstötuottavuuden kehittymisen. Nämä yhdesssä varmistavat hyvän tulokset kestävällä pohjalla.
Mikko Ruokojoki, Vibemetricsin perustaja. Lean Startupin innoittama yrittäjä, jolla on 15 vuoden kokemus henkilöstön mittaamisesta.
”Yrityksien pitää määrätietoisesti hyödyntää henkilöstökokemuksen voima liiketoiminnassa.”
Riitta Hyppänen, henkilöstöjohtamisen asiantuntija, työelämän uudistaja
Mitä enemmän työelämässä tapahtuu muutoksia mm. digitalisaation myötä, sitä enemmän on puhuttava ihmisistä – heidän osaamisesta, oppimisesta, uudistumisesta ja työpäiväkokemuksista. Tätä muutosvaihetta ei enää johdeta irrallisilla tunnusluvuilla, ei peräpeilimittareilla eikä vain henkilöstömenoja seuraamalla. Nyt tarvitaan kokonaisnäkemystä, tämän hetken näkymää, jossa ovat keskeiset tunnusluvut niin taloudesta, henkilöstöstä kuin asiakastyöstäkin. Siitähän loppujen lopuksi on kyse: yhteisestä onnistumisesta.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!