fbpx

Work goes happy


Leena Pennanen

Stressinhallinta, Ajanhallinta, Yhteishenki ja vuorovaikutus, Johtaminen ja esimiestyö, Omien voimavarojen hallinta ja luovuus, Rentoutuminen ja hemmottelu

Mindfulness

Hyväksyvä tietoinen läsnäolo eli mindfulness kehittää rentoutumiskykyä ja stressinhallintaa. Opit käyttämään aikaasi sekä voimavarojasi tehokkaasti. Mindfulness-harjoittaminen lisää luovuutta ja vuorovaikutustaitoja. Leenan luennot ovat innostavia ja täynnä uusia oivalluksia. Olet kiinnostunut hyvinvoinnin ylläpitämisestä ja haluat kokea erilaisen, rentouttavan tavan elää. Leena voi olla siinä avuksi ja tukea tiellä kohti tasapainoisempaa tulevaa.

Kuuntele podcast: Toiveikas tauko
Kuuntele podcast: Läsnäolo kehossa, analysoinnista aistimiseen – avain parempaan johtajuuteen

Kiinnostuitko asiantuntijasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi.

Tarjouspyyntö

Asiantuntija

Leena Pennanen on Mindfulness–pioneeri sekä Mindfulness-MBSR-kouluttaja. Leena toi Mindfulness-menetelmän 2000-luvun alussa Suomeen. Hän on vankalla kokemuksellaan kouluttanut menestyksekkäästi yli 1000 henkilöä Mindfulness–menetelmään. Leena Pennanen perusti Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy:n lisäämään hyväksyvän tietoisen läsnäolon (mindfulness) tunnettuutta ja käyttöä Suomessa mm. tehokkaana apuna stressinhallinnassa.