fbpx

Work goes happy


Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Tilaa Firstbeat Hyvinvointianalyysi nyt tapahtuman kampanjahintaan!

Firstbeat ja Work Goes Happy tarjoavat Hyvinvointianalyysin sinulle nyt -10 % koodilla “WGH17”. Alennuksen saat syöttämällä koodin tilaussivulla.

OSALLISTU FIRSTBEAT HYVINVOINTIANALYYSIIN

Hallitse stressiä, palaudu paremmin ja liiku oikein

Ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen perustuva Firstbeatin Hyvinvointianalyysi yhdistää sykeanalyysin ja arjen tapahtumat. Se kertoo kehosi voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.

Näet, miten kehosi palautuu päivän kuormituksesta, tunnistat stressipiikit ja opit hallitsemaan stressiä paremmin. Saat myös arvion unesi laadusta ja riittävyydestä. Lisäksi Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta positiivisten terveysvaikutusten ja kunnon kohottamisen saavuttamiseksi. Löydä tasapaino työn, vapaa-ajan ja levon välille!

Firstbeat Hyvinvointianalyysi sisältää:

  • Kolmen vuorokauden sykevälimittauksen arjessasi.
  • Mittalaitteen toimituksen ja palautuskuoren.
  • Henkilökohtaisen Hyvinvointianalyysi-raportin sähköpostitse.
  • 30 min puhelinpalautteen Firstbeatin asiantuntijalta.
  • Toimenpidesuositukset hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tilaa hyvinvointianalyysi

Kiinnostuitko teemasta?

Pyydä tarjous tapahtumaasi sopivasta asiantuntijasta!

Tarjouspyyntö

Teema

Firstbeat on kansainvälinen hyvinvoinnin, huippu-urheilun ja kuluttajatuotteiden parissa toimiva yritys, jonka kehittämä sydämen sykevälianalyysi auttaa parantamaan suorituskykyä ja hyvinvointia. Monitieteiseen tutkimukseen perustuva analyysi tuottaa henkilökohtaista tietoa stressistä, palautumisesta ja liikunnan vaikutuksista. Tuotteisiimme luottavat sadat huippu-urheilijat ja joukkueet, hyvinvoinnin ammattilaiset ja miljoonat kuluttajat globaalisti.

Lue lisää Firstbeat Hyvinvointianalyysista